NEWS

22 mei 2016

Onderscheiding voor MB breekbak

Klik op de foto's om ze te vergroten

De BF 80.3 breekbak van MB Crusher werd in Parijs verkozen tot het “product voor bouw en openbare werken 2016” door de Franse vakmensen uit de bouwsector. MB Cruscher onderscheidde zich in de categorie “technische uitrustingen” en mag het label “Elu produit du BTP par les Professionnels” voeren. De BF 80.3 breekbak, aangepast voor graafmachines met een gewicht van meer dan 18,5 ton, is compact, veelzijdig en bijzonder geschikt voor het breken en recycleren van inerte materialen of voor sloop (wegenwerken, grondverzet, leidingen, riolering). Ondanks zijn afmetingen en een lager gewicht dan de grotere modellen uit het gamma, bezit de bak toch een productiviteit van 34 m3/u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.