NEWS

22 mei 2016

FASSI, de nieuwe F255A vult het XE gamma aan

Na het recente F545RA model vult FASSI het XE gamma aan met een nieuw kraanmodel uit de middelzware categorie.

Klik op de foto's om ze te vergroten

De F255A kraan behoort tot de hefcategorie van 22 tm, bezit een max. hydraulische verlenging tot 17,10 m en haalt 25 m in de versie met 4 verlengstukken, door manuele hulpstukken toe te voegen aan de L213 hydraulische verlenging. Deze kraan combineert uitstekende hefprestaties met een grote behendigheid en veelzijdigheid in deze categorie. Zijn uitstekende gewicht-vermogen verhouding levert een performant vrachtwagen- kraan geheel op. Het nieuwe F255A model draait over 400° met tandheugel en is standaard uitgerust met het beproefde FX500 bedieningssysteem, de D850 hydraulische verdeler, de Fassi RCH/RCS radiobesturing en de FSC/S of H stabiliteitscontrole. De kraan zal in verschillende versies leverbaar zijn tot maximaal zes hydraulische verlengstukken in de basisconfiguratie en vier versies met korte hulparm. Om de werkzone nog te vergroten en aan alle behoeften te voldoen, zijn verschillende combinaties met JIB voorzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.