NEWS

17 oktober 2016

Atlas 350MH Tier4 Final voor Devamix-BSV

Devamix-BSV uit Harelbeke heeft als eerste in België via Kemp in Hamme een Atlas 350MH Tier4 Final industriemachine in gebruik genomen.

Klik op de foto's om ze te vergroten

De schonere en stillere motor is goed voor een nog hogere productiecapaciteit dan zijn voorganger en 10% zuiniger.

Deze 33,5 ton wegende mobiele overslagmachine is voorzien van de nieuwste generatie Tier 4 Final motor met Ad Blue. De Atlas 350MH heeft een vermogen van 245 pk en een maximaal bereik van ruim vijftien meter. Verder kenmerkt de Atlas 350MH zich door de uitstekende prestaties. De geleverde uitvoering met lift cabine, die 2,5 m hydraulisch verstelbaar is, geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden. Deze 350MH is uitgerust met een J&B zandgrijper met inhoud van maar liefst 1,75m³.

Over Devamix-BSV

De activiteit van Devamix NV concentreert zich in het verwerken van natuurlijke en inerte materialen zoals bouw- en sloopafval afkomstig van afbraak-, grond- en wegeniswerken. Het aangevoerde puin wordt gerecycleerd door middel van een breek- en zeefinstallatie tot materialen welke in de bouwsector terug nuttig kunnen aangewend worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.