NEWS

17 October 2016

MB CRUSHER lanceert MB-R frezen

Het gamma breek- en zeefbakken van de Italiaanse constructeur MB CRUSHER wordt aangevuld met een exclusief product dat het paradepaardje moet worden van de nieuwe productie, namelijk de MB-R hydraulische frezen die leverbaar zijn in 3 modellen voor graafmachines van 6 tot 35 ton.

Klik op de foto's om ze te vergroten

De bijzonder veelzijdige en precieze, hydraulische MB frees is geschikt voor de profilering van oppervlakken en betonmuren, het openen van sleuven, het uitgraven van gesteente, sloop en baggeren, evenals alle toepassingen in gevoelige stadsomgevingen en krappe ruimten.

Ze is vervaardigd met een verlaagd zwaartepunt dat de druk en trillingen op de machinearm gevoelig vermindert. Het gepatenteerde, originele systeem – direct drive twin motor system – verdeelt een gedifferentieerde kracht ten opzichte van twee getande koppen. Bij werken met materialen van verschillende hardheid, passen de MB frezen een proportionele kracht aan de weerstand van het materiaal aan, wat leidt tot een betere stabiliteit en een lagere spanning op de arm van de graafmachine.

Het hydraulische MB serie AAA+ systeem zorgt voor een significante, hydraulische koeling tijdens de werkfasen en verlengt op die manier de levensduur van de graafmachine.

MB CRUSHER dat in 2001 werd opgericht in Italië en zijn intrek nam in een gloednieuwe maatschappelijke zetel in Fara Vicentino van meer dan 17.000 m2, telt 8 dochterondernemingen, logistieke centra op meerdere continenten en een wereldwijd netwerk van erkende dealers en werkplaatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *