NEWS

3 februari 2017

Atlas 350MH: 6de in 4 jaar voor DEPLA nv

Depla nv uit Meulebeke heeft een 6de Atlas 350MH in gebruik genomen. Deze Atlas 350MH Tier4 Final industriemachine heeft een werkbereik van 14,75 m en is uitgerust met een 5-benige halfopen poliepgrijper van 600 l.

Klik op de foto's om ze te vergroten

De 33,5 ton wegende mobiele overslagmachine is voorzien van de nieuwste generatie Tier 4 Final motor met AdBlue. Deze schonere en stillere motor is goed voor een nog hogere productiecapaciteit dan zijn voorganger en 10% zuiniger. De Atlas 350MH heeft een vermogen van 245 pk. Verder kenmerkt de Atlas 350MH zich door zijn uitstekende prestaties.

De geleverde uitvoering met lift cabine, die 2,5 m hydraulisch verstelbaar is, geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden. De nieuwe machine is uitgerust met een hydraulische koeler met reinigingsfunctie, volle banden, centrale smering en LED verlichting.

Depla nv is gespecialiseerd in de verwerking van schroot. Een ruim up-to-date machinepark staat garant voor een milieuvriendelijke verwerking. Een vlotte bediening, correcte prijzen en een snelle betaling zijn de smeerpunten van het beleid van Depla.

Depla beschikt over een erkenning (O.V.A.M. erkend depolutiecentrum autowrakken EC/1289/1) en de nodige vergunningen om autowrakken te recycleren volgens een milieuvriendelijke procedure. De voertuigen worden ontdaan van alle milieubelastende stoffen zoals olie en vetten en vervolgens volledig ontmanteld zodat de verschillende materialen van elkaar gescheiden worden vòòr de recyclage. Ook auto-onderdelen zoals banden, accu’s, … behoren tot de mogelijkheden.

In de nieuwe gebouwen is recent een nieuwe activiteit opgestart, nl. milieuvriendelijke verwerking van aluminium, staal draaisels en gietijzer boorsels. De koelvloeistof wordt 100% gerecycleerd. Met onze bricketeermachine persen we de draaisels en boorsels in een massieve blok die gerecycleerd kan worden tot nieuw aluminium of gietijzer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.