NEWS

6 februari 2017

DE NIEUWE SENNEBOGEN 825 SERIE E BRENGT VERANDERING.

De nieuwe generatie SENNEBOGEN overslagkranen vult het serie E gamma aan met de 825 E die bestemd is voor houtoverslag, recyclage en recuperatie van afval, of voor de industrie. De vorige M & R series met Tier 3 motor dateerden van 2013 en 2014.

Klik op de foto's om ze te vergroten

De nieuwe 824 serie E is beschikbaar in twee versies: één op banden van 28,8 ton met vier steunpoten en één op rupsen van 32 ton. De armlengten variëren van 12 tot 14 m. De K14 is dus een meter langer dan het voorgaande model. De SENNEBOGEN 825 E is in beide versies uitgerust met een CUMMINS QSB6.7 Tier 4F dieselmotor van 129 kW die perfect voldoet aan de strenge emissiewetgeving. Dankzij de technologische en functionele ontwikkelingen op de serie E, mogen de klanten volgens de constructeur rekenen op een vermindering van het brandstofverbruik met zo’n 25% ten opzichte van de voorgaande series.

Naast de verschillende armlengten en de modulaire ULM stick van SENNEBOGEN, biedt de constructeur voor sommige toepassingen ook stationaire of loopkraanversies. Als alternatief voor de conventionele dieselmotor is de SENNEBOGEN 825 op aanvraag eveneens leverbaar met een elektro-hydraulische aandrijving met elektrische motor van 110 kW. Met als belangrijke voordelen 50% lagere exploitatiekosten, een laag geluidsniveau en geen stilstand voor bevoorrading, evenals de bijzonder grote milieuvriendelijkheid van de machine.

De MAXCAB cabine met schuifdeur die tot 2,7 m uitschuifbaar is in de hoogte, heeft een comfortabele stoel en automatische verwarming/airconditioning. Dankzij de hogere stand en de grote raampartijen, heeft de operator een panoramisch zicht op zijn omgeving.

Voor de veiligheid van de operator heeft de constructeur gemakkelijk bereikbare onderhoudspunten voorzien, een looppad met leuning op de cabine en het chassis, LED lampen en perifere camera’s langs de rechterzijde en achteraan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.