NEWS

20 juni 2017

De nieuwe IVECO STRALIS X-WAY laadt meer dan 2 maal zijn tarra!

De gloednieuwe IVECO Stralis X-WAY die speciaal werd ontworpen voor off-road toepassingen, zal in september op de Europese markt verschijnen. Deze lichte off-road truck bezit het hoogste nuttig laadvermogen (19 ton en meer) in zijn klasse en het sterkste chassis van het merk.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Zijn nuttig laadvermogen dat identiek is aan dat van de Super Loader (SL) versie, wordt gedragen door een 8×4 chassis met een leeggewicht van amper 9 ton. Dit is meteen het laagste eigen gewicht op de markt. De modulaire, opdrachtgerichte benadering van de Stralis X-WAY biedt de ultieme flexibiliteit om de truck af te stemmen op de specifieke vereisten van zeer uiteenlopende toepassingen. Hij wordt aangeboden in oplegger- en chassiscabineversie, met verschillende assen, ophangingen, configuraties, motoren en versnellingsbakken; de Hi-Traction hydrostatische aandrijving; een ruim gamma motor- en versnellingsbak PTO’s; en on-road en off-road homologaties. Het ruime assortiment aan uitrustingen en componenten, de sterkte van de structuur en het lage leeggewicht maken het mogelijk de truck voor zeer uiteenlopende opdrachten te configureren.

De motoren maken gebruik van de Hi-SCR technologie, zonder uitlaatgasrecycling (EGR) of stilstaand regenereren. Het HI-CRUISE systeem en de Smart Auxiliaries garanderen een 11,2% lager brandstofverbruik bij gebruik van de Stralis XP op de weg.

Dit voertuig wordt vervaardigd in de IVECO fabriek in Madrid, de eerste productievestiging van de CNH Industrial groep die het Gold Level behaalde binnen het World Class Manufacturing programma (WCM). Zijn internationale lancering zal plaatsvinden tijdens de 14de editie van de SOLUTRANS beurs die loopt van 21 tot 25 november in EUREXPO Lyon. Maar de truck zal in avant-première bij ons voorgesteld worden op MATEXPO.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.