NEWS

2 oktober 2017

CATERPILLAR WERKT SAMEN MET KENNAMETAL

Ze hebben beiden een geel en zwart logo en ze zijn beiden wereldleider in hun domein. De wereldvermaarde snijwerktuigen van KENNAMETAL worden gebruikt in de industrie, lucht- en ruimtevaart, mijnen en wegenwerken.

Klik op de foto's om ze te vergroten

CATERPILLAR lanceerde in 2016 zijn nieuwe gamma wegfrezen met de PM620 en de PM622, met een respectief gewicht van 33,33 en 33,90 ton. Volgens de constructeur zijn hun CAT rotoraandrijfsystemen de meest efficiënte en de best beschermde in de sector. Nog volgens hem is de CAT lastregeling het meest reactieve systeem dat het motortoerental constant dicht tegen het maximale koppel aan houdt wanneer de frees aan het werk is.

Vanuit zijn bekommernis om het kwaliteitsniveau te handhaven en duurzame freeselementen te garanderen, ondertekende CATERPILLAR Inc. een samenwerkingsakkoord met KENNAMETAL Inc. voor de wereldwijde bevoorrading van de CAT klanten met speciale rotoren en diamant en carbide snijwerktuigen voor mengtoepassingen en wegfrezen. KENNAMETAL dat in 1938 werd opgericht in het Amerikaanse Pennsylvania, boekte tijdens het voorgaande boekjaar 2,1 miljard dollar aan inkomsten en telt 11.000 werknemers. De onderneming levert onder meer Drum & Block systems met gesynchroniseerde belegschema’s op de trommels die speciaal worden ontworpen voor elke toepassing. Snijtanden zoals de RoadRazor ECO™ met gepatenteerde slanke vorm beschikken over een negenhoekige plaat die de rotatie van het werktuig en dus het frezen bevordert. De CUSHOTRAC™ opschroefrupsplaten bieden een optimale bescherming tegen slijtage in de meest veeleisende werkomstandigheden.

De producten en diensten van KENNAMETAL zijn onmiddellijk beschikbaar bij de CAT dealers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.