NEWS

26 december 2017

LIEBHERR, wereldprimeurs op INTERMAT

De Duitse constructeur is sterk ingeburgerd in Frankrijk en ontwikkelt er zich verder dankzij zeer gedreven verdelers als SOMTP. In België knoopt LIEBHERR weer met groei aan onder de vleugels van de Belgische dochter van deze Franse verdeler die vestigingen heeft in Vlaanderen en Wallonië. INTERMAT Paris is de ideale gelegenheid voor de Belgische klanten van LIEBHERR om de vele nieuwigheden van de Duitse constructeur te (her)ontdekken.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Het is bekend dat LIEBHERR geen half werk levert. Vandaar dat hij in zijn stand van 4500 m2 verschillende wereldprimeurs en nieuwe producten voor de Europese markt zal voorstellen. Bezoekers kunnen er kennismaken met de producten bestemd voor grondverzet en industriële overslag, speciale funderingsmachines, torenkranen en mobiele telescoopkranen.

Ter aanvulling van zijn wielladergamma zal LIEBHERR op INTERMAT twee kleine Stereoladers® in wereldprimeur onthullen. Het zal wellicht om een L 510 en een L 512 gaan, die in de lijn liggen van de grotere L 514 en L 518 Stereoladers®. Zij werden afgelopen zomer voorgesteld. Het betreft een mooi gamma wielladers voor heel uiteenlopende toepassingen en omgevingen.

In het segment van de graafmachines krijgen we twee nieuwigheden te zien: de 914 Litronic op banden die net als de 914 Compact wordt aangedreven door een 143 pk (105 kW) motor die ook zijn eerste verschijning maakt op de beurs, evenals de R936 Compact op rupsen, met een werkklaar gewicht van ongeveer 35 ton die voor het eerst in Frankrijk getoond wordt.

De klanten-kraanmachinisten van VAN DER SPECK, de belgische verdeler van de LIEBHERR kranen, zullen er op hun beurt een blik kunnen werpen op de wijzigingen die werden aangebracht aan de vervanger van de Flat To EC-B8 Litronic waarvan de giek met 2,5 m verlengd werd tot 62,5 m, bij een hefvermogen van 1.800 kg op het uiteinde van de giek. Deze nieuwe Flat Top kraan wordt gemonteerd op het nieuwe 16 EC mastsysteem met interne LiUP lift voor de machinist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.