NEWS

2 januari 2018

INTERMAT: Alle vakmensen uit de bouwsector verenigen

De sector van de bouw en openbare werken die in 2030 voor 14,5% zal bijdragen tot het mondiale BBP, is van boven tot onder een essentiële hefboom voor de territoriale dynamiek en creëert bijgevolg economische, sociale en milieuwaarde.

Klik op de foto's om ze te vergroten

De actoren uit de sector van de bouw en infrastructuur staan klaar om een duurzaam antwoord te formuleren op de regionale veranderingen ten gevolge van de nieuwe economische, sociale en milieuvereisten, maar ook op de evolutie in de gebruiken en verwachtingen van de burgers. Bouwondernemingen, fabrikanten, leveranciers van bouwmachines en –oplossingen en verdelers — die de exposanten en bezoekers van INTERMAT Parijs uitmaken — zijn sleuteloperatoren voor de ontwikkeling van de regio’s in overeenstemming met die vereisten.

In elke regio van de wereld moeten ze immers beantwoorden aan ambitieuze ontwikkelingsdoelstellingen: toenemende verstedelijking, ontstaan van metropolen, energie-infrastructuur, connectiviteit, milieubescherming … Daarom is het nu meer dan ooit van belang om ze goed te begeleiden bij de verwezenlijking en de duurzaamheid van hun projecten die de territoriale ruimten van morgen zullen uitmaken.

Deze nieuwe benadering leidt tot het ontstaan van synergie tussen alle partijen in de bouwnijverheid. Vandaar dat INTERMAT Parijs zich nu opwerpt als het platform dat alle actoren uit het vak verenigt, met de bedoeling de verschillende gebieden op efficiënte en coherente wijze verder uit te bouwen.

INTERMAT Parijs is een internationaal sleutelevent voor de sector van de bouw en openbare werken. De beurs heeft als roeping om niet alleen alle doeltreffendheidsingrediënten te combineren, maar ook alle bronnen van vernieuwing en inspiratie ten behoeve van de projecten van morgen. Deze driejaarlijkse afspraak, die een sterke plaats inneemt op de EMEA-markten (Europa, Midden-Oosten, Afrika), is in de loop der jaar uitgegroeid tot een unieke gelegenheid tot vruchtbare ontmoetingen tussen alle actoren uit de internationale bouwwereld.

(2) Atelier BNP Parisbas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.