NEWS

16 april 2018

Nieuwe BOBCAT SPL50 en SPL120 frezen op schranklader

We zijn vertrouwd met de wendbaarheid en compactheid van de legendarische kleine laders van BOBCAT die hun succes sedert 60 jaar reeds danken aan hun eenvoud en gebruiksgemak. Maar ook al blijft BOBCAT marktleider in dat soort van machines, toch kent de Europese vraag een kleine inzinking en zakt de verkoop alle merken dooreen.

Klik op de foto's om ze te vergroten

De reactie van de constructeur uit Dobrit (Tsjecho-Slowakije) liet niet lang op zich wachten. Hij geeft zijn kleine machines een nieuw elan als werktuigdragers voor tal van toepassingen, in het bijzonder in de wegenbouw.

Met zijn “één constructeur, één partner” benadering levert BOBCAT zelf alle machine-hulpstuk combinaties (meer dan 70 hulpstukken) en bezit hij de nodige voorraad om een onmiddellijke levering te kunnen garanderen.

Alle BOBCAT toebehoren wordt vervaardigd volgens de strengste kwaliteitscriteria. De accessoires worden getest en goedgekeurd door hun ingenieurs met het oog op optimale efficiëntie, prestaties en productiviteit. Ze beantwoorden aan de vereisten van alle nationale en lokale reglementeringen en doen vaak nog beter.

Steunend op het succes van zijn huidige aanbod aan freesmachines met zelfnivellering, voegde BOBCAT twee nieuwe modellen toe, de SLP50 (50 cm breed) en de SLP120 (120 cm breed), die bestemd zijn voor zijn hoogdebiet-schrankladers.

De nieuwe SLP50 frees van 50 cm met zelfnivellering is bestemd voor de BOBCAT S530H tot S850H wielladers, evenals de T590H tot T870H rupsladers en de A770H lader met besturing op de vier wielen. De SLP120 frees van 120 cm is dan weer bestemd voor de S630H tot S850H wielladers, evenals de T650H, T770H en T870H rupsladers en de A770H lader.

De SLP50 en SLP120 frezen wegen respectievelijk 870 kg en 1.145 kg. Ze frezen met een standaard trommel van 17 en 13 cm en maximale snijhoeken links en rechts van +/-15° en +/-8°.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.