NEWS

4 september 2018

Dit is een unieke kans om de NEXT GEN van CAT op DEMODAYS

Dit is een unieke kans om de NEXT GEN machines van CATERPILLAR te testen die reeds uitvoerig becommentarieerd werden in de pers. De 3 hydraulische graafmachines van de nieuwe generatie die door CATERPILLAR en BERGERAT MONOYEUR worden aangeboden in de categorie van meer dan 20 ton, namelijk de modellen 320 GC, 320 en 323, verhogen de efficiëntie van de werken.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Ook het Cat Grade systeem met 2D module voor de snelle en precieze bediening op diepte, helling en horizontale afstand is er te bezichtigen. Bezoekers kunnen er de efficiëntie testen van de elektronische barrière van het systeem om in alle veiligheid te werken en elk onderdeel van de hydraulische graafmachine te verhinderen om vooraf door de bestuurder bepaalde punten te raken. Of spelen met de standaard Grade Assist functie die de bewegingen van giek, arm en bak automatiseert, wat de bestuurder in staat stelt tot een precieze nivellering, eenvoudig en zonder inspanning dankzij het graafsysteem met één hendel.

En, tot slot, een bak tot op een gram nauwkeurig laden met het Cat Payload on board weegsysteem dat in de fabriek op de CAT 320 en 323 hydraulische graafmachines gemonteerd wordt. Dat alles op muziek van de Bluetooth radio die te vinden is in de nieuwe cabines die standaard functies omvatten als sleutelvrije start met drukknop; een grote monitor met touch screen van 203 mm, muiswiel en controletoetsen; en optioneel uitzicht over 360° dat de beelden van meerdere camera’s op de machine samenvoegt. In de categorie van 15 ton zal ook een CAT 315 F graafmachine met C7.1 ACERT Cat motor van 121 kW van de partij zijn, met de CAT Grade 2D module.

https://www.youtube.com/watch?v=1wB3VqPgcHQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.