NEWS

4 september 2018

Ontdek de nieuwe X SERIES-graafmachines van JCB op DEMODAYS

JCB stelde in maart 2018 zijn nieuwe JCB 220X SERIES graafmachines op rupsen voor. Dit gamma omvat de eerste modellen van de nieuwe generatie JCB rupsmachines die bestemd zijn voor openbare werken.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Tijdens de 4 jaar lange ontwikkelingsfase heeft JCB een intensief testprogramma uitgewerkt voor onderdelen en producten dat heeft geleid tot optimale kwaliteits- en betrouwbaarheidsniveaus voor de klanten. Deze nieuwe graafmachine staat er tot uw beschikking om haar prestaties te testen, naast een zeer gespierde midigraver van amper 10 ton die, volgens de constructeur, een 6% groter hefvermogen bezit dan dat van zijn concurrenten.

Wat u ook niet mag missen, is de heel aparte HYDRAMIG graafmachine op banden met STEELWRIST tiltrotator. Plezier verzekerd! Tot slot is ook de JZ142 rupsgraver met korte draaicirkel van de partij. Met de nieuwe JCB 457 HT wiellader wordt het interessant om zijn innovatieve, elektronische management van de koppeling uit te testen. Het ontkoppelen kan progressief verlopen om de efficiëntie en productiviteit van de laadbediening te verbeteren.

Deze functie controleert de trekkracht via de transmissie en geeft een maximum aan vermogen door aan het hydraulisch systeem, terwijl het de slijtage van de bedrijfsrem beperkt.

Cette fonction contrôle la force de traction via la transmission, en transférant un maximum de puissance vers le système hydraulique tout en limitant l’usure du frein de service.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.