NEWS

7 september 2018

TEST DE RECENTSTE CASE-SERIE D OP DE DEMODAYS OP 8-9 SEPT

De twee distributeurs, KEY TEC & DANNEMARK, zullen er het gamma graafmachines op rupsen uit de D serie voorstellen, namelijk de CX210D (22 ton), de CX145D (15 ton, compact), de CX245D (25 ton, compact) en de CASE CX300D (32 ton).

Klik op de foto's om ze te vergroten

Mar ook de nieuwe minigravers uit de C serie, met onder meer de CX60C (5,7 ton, compact) waarvan het digitale dashboard makkelijk leesbaar en functioneel is. Alles is onder controle: radio en USB, geavanceerd 5.7” LCD kleurenscherm (12 talen), temperatuur van de motorkoelvloeistof, temperatuur van de hydraulische olie, brandstofpeil, onderhoudsinformatie. De ESL (Engine Start Limitation) diefstalbeveiliging, een systeem dat de motor belet te starten en een code met 5 cijfers — instelbaar door de gebruiker — vergt, zorgt ervoor dat de machine goed beschermd is.

U kunt er ook 2 wielladers uit de G serie testen. CASE stelt een breed gamma grote wielladers voor die een uitstekende kracht/efficiëntie combinatie vertonen. De modellen 921G (bak van 4 m3 voor een gewicht van 20 ton) en 1121G (bak van 5 m3 voor een gewicht van 29 ton) zullen aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.