NEWS

21 november 2018

Nieuwe Silent Pack van HATZ voor serie H 3 & 4 cilinder motoren

De Beierse motorfabrikant HATZ geniet niet alleen de waardering van de constructeurs van bouwmachines, hij is ook een wereldleider in de productie van dieselmotoren tot 62 kW. Zijn modulaire Silent Packs worden in meer dan 120 landen verdeeld.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Ter gelegenheid van EIMA in Bologna heeft Motorenfabrik HATZ begin november voor het eerst zijn nieuwe Silent Pack voorgesteld die bestemd is voor 3 & 4 cilinder motoren uit de H serie.

De nieuwe modulaire Silent Pack voor HATZ H motoren beperkt de geluidsuitstoot, biedt een optimale bescherming en vergt een minimum aan installatieruimte. De plug & play oplossing combineert een akoestische isolatie van meer dan 60% met een bescherming tegen schokken, regen, vuil of vandalisme.

De modulaire structuur van de nieuwe Silent Pack is geschikt voor de OPU (Open Power Unit) motoren HATZ 3H50TI, 3H50TIC, 3H50TICD, 4H50TI, 4H50TIC en 4H50TICD. Zijn universele concept laat toe die nieuwe pack in de structuur van de machines te integreren en ze met verschillende motoren met eenzelfde kast uit te rusten. Alle elementen zijn bijna identiek voor elk van de motorvarianten uit de H serie. Een passende kap voor de DPF filter kan worden aangepast voor de EU Stage V TICD motoren. Het gewicht blijft onder de 100 kg. Op de 3 cilinder vesies van de TI en TC modellen weegt de kast amper 91 kg; in de grootste versie, de HATZ 4H50TICD, is dat slechts 98 kg. Het lage gewicht, de geringe afmetingen (10% kleiner) en het onderhoudsgemak zijn ideaal voor fabrikanten die bekommerd zijn om de operationele specificaties van hun machines.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.