NEWS

29 november 2018

TRIMBLE lanceert 5 nieuwe technologische oplossingen

De burgerlijke bouwkunde en bouwafdeling van TRIMBLE stelde tijdens de “Trimble Dimensions Users Meeting” begin november in Las Vegas 5 nieuwe technologische oplossingen voor. Die nieuwe technologieën maken meer toepassingen mogelijk voor het Trimble EarthWorks platform en een grotere flexibiliteit.

Klik op de foto's om ze te vergroten

De nieuwe versie 1.7 van de Trimble® Earthworks machinebesturing werkt op graders en staat in voor de automatische bediening van de accessoires van tiltrotators. Trimble Earthworks for Motor Graders is een op GNSS gebaseerde 3D oplossing. Ze biedt de operatoren van hydraulische graafmachines die gebruik maken van tiltrotators het voordeel van de automatische bediening van het werktuig, teneinde hun productiviteit te verbeteren.

Trimble® Earthworks GO! De nieuwe 2D besturing voor compacte nivelleringswerktuigen zorgt voor een heel nauwkeurige kalibratie op een gebruiksvriendelijk, draagbaar platform. Dit is het enige besturingssysteem op de markt dat werkt op Android of iOS smartphones.

De nieuwe GNSS SPS785 en SPS986 intelligente antennes zijn GNSS ontvangers van grote capaciteit die tegen een competitieve prijs worden aangeboden. De SPS785 biedt een complete satellietdekking dankzij de combinatie van GPS met alle GNSS constellaties. De SPS986 is speciaal ontworpen voor meetapplicaties op moeilijke werven en is leverbaar met dynamische nivellering.

Het Trimble® LOADRITE® Payload Management systeem dat werd ontwikkeld voor het Trimble® Earthworks platform laat toe de voortgang in het laden van een vrachtwagen met een hydraulische graafmachine of lader, bak per bak, in real time te visualiseren. Dit veelzijdige systeem kan op elke machine uitgerust met Trimble® Earthworks geïnstalleerd worden. Het optimaliseert de investeringen van de onderneming. “Met deze integraties beschikt TRIMBLE over de enige oplossing voor een gemengde vloot op de secundaire markt die ook de bediening en het beheer van de lading op zich neemt”, verklaarde Scott CROZIER, CEO van de burgerlijke bouwkunde en bouwafdeling van TRIMBLE.

De nieuwe versie 5.0 van het Trimble® Business Center verenigt twee producten, Trimble Business Center en Business Center – HCE, teneinde de klanten uit de sectoren van het landmeten en de civiele bouw een complete softwareoplossing voor op kantoor aan te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.