NEWS

12 maart 2019

Kärcher HD9/23 DE Tr1 trailer: een uur mobiele autonomie

Na de geslaagde lancering van zijn warmwater hogedrukreiniger op trailer, vult KÄRCHER zijn productgamma voor mobiel gebruik aan met koudwater modellen. Met een watertank van 1.000 l en een krachtige diesel- of benzinemotor werkt de nieuwe koudwater hogedrukreiniger van KÄRCHER mobiel en zelfvoorzienend.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Omdat je niet telkens de watertank hoeft bij te vullen, kan het toetel minstens een uur lang werken in continu mode met een maximaal waterdebiet van 930 l/u en een druk tot 230 bar. Met een leeggewicht van 500 kg (bedrijfsgewicht 1.500 kg) en een geringe steunlast van 75 kg is geen groot sleepvoertuig meer vereist. Weldoordachte opties als de bescherming van de tank tegen schokken, een slanghaspel of uurteller, laten toe de aanhanger op de specifieke behoeften van de gebruiker af te stemmen. Deze flexibiliteit komt uitstekend van pas voor gemeentediensten, de bouwsector, reinigingsfirma’s en verhuurparken.

De motoren voldoen aan de EU Stage V norm en maken het mogelijk om zelfstandig te werken vanuit de netvoeding. De machine is uitgerust met een YANMAR L100 V/dieselmotor van 7,5 kW of een HONDA Gx 390/benzinemotor van 9,5 kW.

De haspel vergemakkelijkt het gebruik aanzienlijk en kan tot 50 m hogedruk slangen aan. Indien gewerkt wordt met het “Easy!Force Advanced” spuitpistool is de drukregeling bijzonder ergonomisch. Het antivriessysteem laat gebruik tijdens de winter toe zonder enig risico. Een versie met cabine voor stationair gebruik kan op een aanhangwagen of in een voertuig vervoerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.