NEWS

7 augustus 2019

WACKER NEUSON SHOWT ZIJN ZERO EMISSION NIEUWIGHEDEN

“We hechten groot belang aan MATEXPO. Deze beurs geeft ons de kans om in contact te treden met onze klanten en potentiële kopers en ze te laten kennismaken met onze producten”, verklaart Jörg VOGLER, general manager van WACKER NEUSON Benelux.

Klik op de foto's om ze te vergroten

COMPACT MACHINERY, de exclusieve verdeler van de WACKER NEUSON graafmachines en dumpers in de Benelux, en de constructeur delen stand A07 op MATEXPO.

De nieuw voorgestelde Dual View dumpers met een beschikbaar laadvermogen van 6 tot 10 ton bieden een compleet uitzicht over de werkzone, dankzij de 180° draaistoel die de bestuurder zowel laat uitkijken over de loszijde als over de rijrichting.

Een nieuwe DW15e elektrische dumper op banden met een laadvermogen tot 1,5 ton zal eveneens in de WACKER NEUSON stand aanwezig zijn, samen met de nieuwe zero emission producten, zoals de EZ17e elektrische minigraafmachine.

Het complete zero emission productassortiment voor bodemverdichting wordt eveneens op MATEXPO getoond. Met de nieuwe, draadloze AS60e stamper biedt WACKER NEUSON nu 3 verschillende stampermodellen op batterijen aan: het kleinste model, de AS30e, is speciaal ontworpen voor het verdichten van buisboogvullingen, terwijl de grotere trilstampers, de AS50e en AS60e, bestemd zijn voor klassieke verdichtingswerken. WACKER NEUSON stelt dit jaar ook het AP2560e model voor ter aanvulling van het assortiment vooruitlopende trilplaten op batterij (AP1840e en AP1850e). Met een werkbreedte van 600 mm, is dit apparaat dé specialist voor het vasttrillen van bestrating. Alle hierboven beschreven producten werken met één enkele oplaadbare lithium-ion batterij die onderling verwisselbaar is op alle apparaten, met inbegrip van de IEe trilnaald.

De bezoeker krijgt er een brede keuze aan grondverdichtingsmachines te zien, waaronder trilstampers, trilplaten en op afstand bediende greppelwalsen. WACKER NEUSON toont daarnaast ook apparatuur voor betonverdichting, verlichtingsapparatuur, generatoren en andere producten uit zijn uitgebreide assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.