NEWS

17 januari 2020

Bye-bye Mister Yves Saussez …

Klik op de foto's om ze te vergroten

Velen hebben hem gekend en gewaardeerd, hij was een man van joviale en volkomen eerlijkheid, een eigenschap die hij wellicht had opgedaan tijdens zijn kandidaturen recht in Saint-Louis. Als licentiaat handelswetenschappen was hij sterk in menselijke relaties en contacten en heeft hij actief bijgedragen aan de bekendheid van het magazine Equipment & Road Construction. Hij was bezeten van machines, een virus dat hij had opgelopen tijdens zijn beginjaren als heftruckverkoper. Maar hij was daarnaast ook een echte bierliefhebber met een ronduit encyclopedische kennis, zoals het ook hoort voor een “Roi des Bleus”. Yves was een oprechte man, met zijn sterktes en zwaktes, zijn hoop en wanhoop, zijn overwinningen en verdriet. Een man van verzoening, goed in het sluiten van compromissen, die met de hem kenmerkende humor naar zijn geboorte op Wapenstilstandsdag – 11 november 1961 – verwees. Hij verscheen altijd in pak en das, stipt op tijd, en met zijn onfeilbare geheugen kende hij de telefoonnummers van al zijn klanten uit zijn hoofd.

De vrolijke Frans die geen enkel event of beurs miste, is zachtjes van ons heengegaan, na een lange en moedige strijd om een gezondheid terug te winnen die hem eerder al had verlaten.

We eren deze goedhartige man die in ons geheugen gegrift zal blijven. Bye-bye Mister Yves Saussez …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.