NEWS

7 mei 2020

Groep VANDAELE geeft het bedrijfsimago een make-over

Voor Carl VANDAELE, die goed bekend is in de sector, moet er een voor en na COVID-19 zijn. Het is ongetwijfeld toeval, maar het feit dat hij zijn nieuwe logo net op het moment van de versoepeling van de lockdown aankondigt, is een goed signaal om de klanten te vertellen dat men erin gelooft bij VANDAELE!

Klik op de foto's om ze te vergroten

Het was 30 jaar geleden dat dit familiebedrijf, dat werd opgericht door Robert VANDAELE – 83 jaar oud en nog altijd alert en in goede gezondheid – en dat toen voornamelijk actief was in landbouwmachines, het logo dat we nu kennen, in gebruik genomen heeft. Carl & Koen, die momenteel de leiding heeft en daartoe ongetwijfeld werd aangezet door hun dochters Irène & Melanie die intussen ook bij het bedrijf is komen werken, vond het tijd om het bedrijfsimago een beetje op te frissen. Het nieuwe logo heeft 3 kleuren: geel, rood en blauw, één kleur per afdeling.

Geel voor VANDAELE Machinery, de exclusieve distributeur van NC werfdumpers, SMB Sobernheimer Maschinenbau en CORVUS-UTV; vertegenwoordiger van JCB en AVANT, en partner van ITR onderdelen. De afdeling is verantwoordelijk voor de verkoop en het onderhoud van de producten van deze merken.

Rood voor VANDAELE Power. Dit is de kleur van HIMOINSA, de Spaanse fabrikant van stroomaggregaten waarvan het bedrijf uit Oostrozebeke al 27 jaar de exclusieve invoerder voor België is. Deze afdeling verkoopt mobiele eenheden en noodaggregaten. De dienstverlening wordt gegarandeerd door de servicemanager en de onderdelenspecialist, ondersteund door  technici.   Service, installaties en onderhoud worden uitgevoerd in gans België voor de +/- 6.000 HIMOINSA stroomaggregaten die sinds 1993 werden geleverd.

Blauw voor VANDAELE Rental, de afdeling waarvan het machinepark momenteel zo’n 500 gemotoriseerde machines, stroomaggregaten en bouwmachines telt, om nog maar te zwijgen van het bosbouwmaterieel voor omgevingsbeheer of parken en tuinen zoals stronkenrooiers, of verdichtingsmaterieel zoals trilplaten. Er is een grote beschikbaarheid voor verhuur, aangezien de bezettingsgraad tussen 65% en 75% varieert. Het aangeboden materieel is minder dan 5 jaar oud, de machines beschikken over een groot aantal opties en een breed scala aan aanbouwdelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.