NEWS

3 juli 2020

De DEMO DAYS 2020 krijgen vorm

Voor deze tweede editie, die binnenkort zal plaatsvinden op 5 en 6 september, terwijl de meeste evenementen zijn afgelast, was veel lef en overtuigingskracht nodig om voort te doen en iedereen achter zich te scharen. De nieuwe demonstratiesite is bijzonder geschikt om te voldoen aan de voorzorgsmaatregelen die de Belgische autoriteiten in het kader van de Covid-19-crisis opleggen.

Klik op de foto's om ze te vergroten

De Pôle d’Activité Économique (PAE) van Perwelz-Beloeil biedt een vlak terrein van 20 hectare, ingericht rond een brede rechte laan van 600 m waar de bezoekersstromen goed gescheiden worden om te voorkomen dat ze elkaar kruisen.

Operatoren, machinisten, werkplaatsmanagers, kopers en technisch directeuren zullen niet teleurgesteld worden. 50 stands (25% meer dan in 2018) bevinden zich langs deze gang waar exposanten op percelen van 2000 m2 (20×400) hun graafmachines, wielladers, bulldozers, kippers en alle toebehoren kunnen uitstallen. In totaal zullen de nieuwste modellen van meer dan 100 machines voor tests worden toevertrouwd aan ervaren bezoekers. Een vijftiental stands zullen worden bezet door distributeurs van accessoires en nieuwe technologieën die de bezoekers in voorkomend geval zullen uitnodigen om actief deel te nemen aan de demonstraties.

Er zijn tevens tien informatiestands voorzien, zoals van VDAB en FOREM, met up-to-date informatie omtrent bekwaamheidsopleidingen en heel wat andere aspecten van deze sector.

Tot slot zullen alle merken van bouwvoertuigen, op één na, de bezoekers in de gelegenheid stellen om hun vrachtwagens te testen op een parcours dat speciaal is ontworpen om een idee te krijgen van alle problemen die zich in de verschillende toepassingen van de bouwsector kunnen voordoen. De stroomvoorziening wordt verzorgd door FIMATEC uit Waregem, officiële verdeler van ATLAS COPCO, die 12 QAS 100 kVA en 40 kVA generatoren van het merk zal installeren. Indien de weersomstandigheden het vereisen, zal SAVIC group SPRAYSTREAM installeren om stof te elimineren. De parkings zullen gemakkelijk toegankelijk zijn, naast de tentoonstellingsruimte zal de firma STALENRIJPLATEN.BE de parkeerzone stabiliseren met 400 rijplaten.

Net zoals bij de 1ste editie worden frisdranken voorzien. De gezondheidsmaatregelen zijn uiteraard streng, hydroalcoholische gel en mondmaskers zullen gratis ter plaatse worden verstrekt, evenals wegwerphandschoenen voor de machinetests.

Om gezondheidsredenen is het eveneens sterk aanbevolen om u gratis via internet in te schrijven, een toegangskaartje met QR-code wordt automatisch per e-mail verstuurd. Dit voorkomt een vervelende inschrijving ter plaatse, die u tijd en 25 euro zal kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.