NEWS

13 juli 2020

50 GIANT 252D mini-schrankladers voor BOELS Rental

Door de toenemende vraag naar compacte miniladers heeft BOELS Rental zijn assortiment uitgebreid met 50 machines van het type SK252D. De sleutels van de eerste machines zijn door accountmanager Luuk van Kessel overhandigd aan Sander Mulders, tactical buyer bij Boels Rental.

Klik op de foto's om ze te vergroten

De veelzijdige SK252D heeft een bedrijfsgewicht van 810 kg en is uitgerust met een 18,3 kW KUBOTA dieselmotor. De 4 hydraulische motoren geven voldoende duw- en trekkracht op de wielen en zorgen voor een snelheid van 8 km/u. Het opklapbare bestuurdersplatform en de hydrostatische transmissie bieden rijcomfort en het voordeel van weinig onderhoud. Met een kiplast van 434 kg en een loshoogte van 2.100 mm, is de SK25D een machine die het werk gemakkelijker en efficiënter maakt.

De miniladers worden in eerste instantie verdeeld in de Benelux en Duitsland, omdat de vraag naar deze machines in die landen het grootst is. “De machines zijn ongelooflijk veelzijdig, dus de groeiende vraag is logisch. Als verhuurbedrijf willen we zoveel mogelijk tegemoetkomen aan de behoeften van onze klanten en hebben we daarom besloten om onze vloot uit te breiden met deze mini-schranklader. Wij geloven dat met name de bouw, de infrastructuur, de tuinen en het ecologisch onderhoud de belangrijkste doelgroepen zijn voor deze machines, die natuurlijk ook voor andere toepassingen kunnen dienen”, zegt Sander MULDERS, die verder gaat: “Verschillende machines werden ter plaatse getest en met verschillende teams geëvalueerd. Zo werkten we samen naar de uiteindelijke keuze van de machine toe. De total cost of ownership is voor ons erg belangrijk. De GIANT SK252D is een goed ontwikkelde machine. Ze vergt weinig onderhoud en wat moet worden onderhouden, is eenvoudig te doen. Daarnaast biedt de machine heel wat voordelen voor de klant. Ze is uiterst compact en wendbaar, waardoor ze op bijna elke locatie kan worden gebruikt en zeer gemakkelijk te vervoeren is.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.