NEWS

24 juli 2020

Nieuw ontwerp voor het CASE SiteWatch telematicaplatform

Case Construction Equipment presenteert een nieuwe update van zijn telematicaplatform. Deze sinds 2015 geïmplementeerde software voor het beheer van de machinevloot heeft al verschillende releases gekend, waaronder die van 2017, die het tot één van de meest geavanceerde platformen hebben gemaakt. Om de evolutie van de markt bij te benen, geeft CASE zijn platform een nieuw ontwerp en een nieuw dashboard mee, die zorgen voor een eenvoudigere navigatie.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Het ontwerp, dat gebruik maakt van het HTML5-formaat en de nieuwste WEB-ontwikkelingstechnologieën, voldoet aan de Telematica 2.0 standaard van de Association of Equipment Management Professionals (AEMP) en garandeert zijn compatibiliteit met gemengde vloten.

De nieuwe presentatie van het dashboard met de menubalk bovenaan het scherm biedt 5 interactieve widget zones. Zij vertegenwoordigen de 5 belangrijkste tools voor het complete machineparkbeheer, met toegang tot vereenvoudigde rapporten en informatie, beschikbaar op kantoor, in het veld of op de weg. Ze bieden elk een selectie van operationele basisinformatie, zoals een overzicht van de machine, het zoeken naar machines, rapporten omtrent brandstofpeil en alarmstatus. Een gebruiksvriendelijk keuzemenu geeft in een paar klikken toegang tot rapporten met de status van de machinevloot en onderhoud.

CASE SiteWatch wordt standaard geleverd gedurende 3 jaar op alle CASE zware machines met ProCare, standaard op alle CASE wielladers en optioneel op het volledige CASE machineassortiment. Voor de onderdelenmarkt kan SiteWatch met terugwerkende kracht worden aangeschaft met een abonnement van 1 tot 5 jaar. Het systeem kan de toegang delen met de serviceafdeling van de dealers, om meer preventief onderhoud te stimuleren en problemen met de machines te identificeren voordat ze uitvallen.

SiteWatch, dat geschikt is voor het beheer van machinevloten van elke omvang, biedt een vereenvoudigd beheer aan met machinelocatie – wat een garantie is tegen diefstal – en hun werking. De rapporten geven voor elk project inzicht in de gebruikstijden van de machines en hun bemanningen met een interactieve TCO-analyse. Het realtime waarschuwings-/alarmsysteem informeert de gebruikers over machinecondities die bijzondere aandacht vereisen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.