NEWS

14 september 2020

TVH start met onderdelenservice voor “mini’s” in grondverzet

TVH, een wereldwijde speler in onderdelen voor goederenbehandelingsapparatuur en industriële en landbouwmachines, kondigt een uitbreiding aan van zijn diensten in Europa voor klein grondverzet- en civieltechnisch materieel. De lichte bouwmarkt was een voor de hand liggende keuze voor deze Belgische onderdelenspecialist.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Aan de lancering van deze nieuwe nevenmarkt voor lichtgewicht bouwonderdelen ging meer dan anderhalf jaar voorbereiding vooraf. In de opstartfase richt TVH zich bewust op onderdelen voor 3 verschillende machinecategorieën – minigraafmachines, schrankladers en minirupsladers – en 9 merken: BOBCAT, CASE, CATERPILLAR, JCB, TAKEUCHI, JOHN DEERE, KUBOTA, VOLVO en YANMAR. Daarnaast biedt het bedrijf ook uitgebreide identificatiediensten voor andere merken. Elke klantverzoek is echter welkom en afhankelijk daarvan zal het assortiment in de toekomst verder worden uitgebouwd.

Na de presentatie van de nieuwe dienst op Conexpo Las Vegas begin maart 2020, promoot TVH zijn producten nu actief in Europa en de regio Azië-Pacific. De Belgische onderneming brengt haar bekende troeven in kaart, waaronder een wereldwijd netwerk van filialen in meer dan 180 landen, een internationale klantendienst in 37 talen en levering binnen 24 uur (Europa en de Verenigde Staten) of 48 uur (de rest van de wereld).

Het lichte bouwaanbod is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen verschillende TVH-teams over de hele wereld, waardoor een productaanbod ontstaat dat is afgestemd op de behoeften van de verschillende operatoren en bedrijven in elk land waar het bedrijf actief is.

Ons uiteindelijke doel is dat de klant zich voor elk onderdeel tot ons kan wenden, zoals dat geldt voor ons huidige assortiment in goederenbehandelingsapparatuur en industriële en landbouwmachines. Momenteel bieden wij meer dan 600.000 referenties voor schrankladers, minirupsladers en minigraafmachines. En in de toekomst worden dat er alleen maar meer”, legt Kristof BOLLE, Senior VP Sales EMEA en APAC bij TVH, uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.