NEWS

20 april 2016

OP BAUMA – WIRTGEN, alles voor de weg

In de stand van WIRTGEN ontmoetten we er een, zoals steeds glimlachende, maar druk bezette Ronald KLOK. We begrijpen dat maar al te goed, je hebt bijna een week nodig om alles te zien in de stand van meer dan een hectare, een buitenkans voor de wegenbouwer.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Het is een feit dat de combinatie van WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN en BENNINGHOVEN van Wirtgen Group het enige bedrijf ter wereld maakt dat met zijn eigen technologie hele bouwproces beheerst: van breken en zeven tot frezen en recycling, over mengen, aanbrengen van de lagen en verdichting.

WIRTGEN stelde 2 nieuwe koudfrezen voor, voor de herstelling van wegen: de kleine W 120 Ri frees met achterlader en het krachtigste model uit de compacte categorie, de W 150 CFi met voorlader. Bovendien kregen we in dat sleuteldomein ook meer informatie omtrent 2 nieuwigheden, namelijk de round shank picks van de Z generatie en de HT22 werktuigdrager.

Nieuw bij VÖGELE waren de kleine SUPER 800-3i afwerkmachine, een reus uit de Mini Class, en twee modellen uit de Universal Class, de SUPER 1600-3i op rupsen en de SUPER 1603-3i op banden. In de Special Classis was er de SUPER 1800-3i SprayJet voor het aanbrengen van wegdekken in dunne lagen met de nieuwe ErgoPlus besturing, en voor het “warm op warm” aanbrengen van asfalt, de gloednieuw InlinePaver.

Hamm stelde zijn nieuwe tandemwalsen met knikbesturing uit de DV+ serie voor met Easy Drive uitrusting.

De nieuwe MOBICONE MCO 11 PRO kegelbreker van KLEEMANN vierde zijn wereldpremière op de beurs en was vergezeld van twee zeefinstallaties, de MOBISCREEN MS 15 Z en MS 16D.

Bij zijn eerste verschijning op BAUMA als lid van de Wirtgen Group stelde BENNINGHOVEN aan de vaklui zijn gloednieuwe, mobiele MBA 2000 asfaltcentrale met standaard 5-dekszeef voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.