NEWS

15 mei 2016

Een nieuwe, gemengde band bij BRIDGESTONE

Klik op de foto's om ze te vergroten

Mobiele all-terrain kranen kunnen voortaan een beroep doen op de nieuwe VHS2 (V-steel Highway Service 2) banden die BRIDGESTONE voor kort op BAUMA heeft voorgesteld. De nieuwe band werd ontwikkeld om te voldoen aan de stabiliteits-, duurzaamheids- en geluidscriteria en biedt de gebruikers van mobiele all-terrain kranen een betere return on investment.

De levensduur van de band werd met 10% verlengd ten opzichte van zijn voorganger, de VHS, en de band is ook beter bestand tegen ongelijkmatige slijtage. En dit enerzijds dankzij het gebruik van een geavanceerde materiaalsamenstelling en een beter loopvlak, en anderzijds door een geoptimaliseerd karkaksdesign dat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de contactdruk over het loopvlak. Op de weg garandeert de band een comfortabele en stille rit, evenals stabiliteit bij hoge snelheid dankzij het gesloten schouderdesign. De gevarieerde profieldiepte draagt bij tot het reduceren van rolgeluid bij hogere snelheid. De VHS2 combineert deze gemengde eigenschappen met een min. gewicht, wat de operationele efficiëntie nog verhoogt. De BRIDGESTONE VHS2 band is leverbaar in maat 445/95R25 (belastbaarheidsindex 174) sedert april 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.