NEWS

15 mei 2016

Transcube® voortaan bij Wolf-Zondervan

Klik op de foto's om ze te vergroten

De groep WOLF-ZONDERVAN, onder leiding van de broers Christian & Patrick Wolf, heeft eind mei een akkoord ondertekend voor de overname van DELMAT, de firma van Jean DELYS. WOLF-ZONDERVAN voegt daarmee de TRANSCUBE® werfbrandstoftanks toe aan zijn exclusieve verdeelassortiment. Het huidige park in België bestaat uit 1600 IBC tanks die voldoen aan de UN/ADR normen voor het vervoer van brandstof en VLAREM II en KIWA voor werfgebruik. Het assortiment TRANSCUBE® brandstoftanks omvat meerdere capaciteiten, gaande van 500 tot 3.000 liter. Ze zijn standaard uitgerust met een manuele pomp, 4 m slangen en een vulpistool. Opties zijn 12V/24V/220V pompen met automatisch pistool en debietteller. De opslagplaats van DELMAT die zich momenteel langs de A12 in Willebroek bevindt, verhuist binnenkort naar de site van WOLF-ZONDERVAN (Wolftech nv) in de Nijverheidsstraat 5 te Machelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.