NEWS

22 mei 2016

HIMOINSA, twee originele verlichtingsmasten!

Klik op de foto's om ze te vergroten

Het nieuwe AS4012 LPG model dat in totaal 384 000 lumen levert, verlicht tot 32 000 m2 en biedt een autonomie van 24 uur, wat overeenkomt met 3 ononderbroken werknachten. Dit is de eerste verlichtingsmast op de markt die op LPG flessen werkt. Hij is uitgerust met een Yanmar motor met een vermogen van 5 kW (50 Hz) en 7 kW (60 Hz). Die garandeert een vermindering van de vervuilende uitstoot en een beduidende daling van de werkings- en onderhoudskosten ten opzichte van verlichtingsmasten op diesel. De intervallen voor olieverversing worden immers met 2,5 vermenigvuldigd (500 uur tegen 200 uur voor een dieselmotor). De voeding met 4 LPG flessen maakt dit tot een uniek model op de markt dat de verhuursector beschermt tegen het terugkerende probleem van brandstofdiefstal.

De APOLO BOX |LED onderscheidt zich door zijn beperkte afmetingen en kubusvorm. Twee kenmerken die het transport vergemakkelijken en verbeteren. Een container van 40 voet kan tot 20 eenheden bevatten. Het apparaat, met een autonomie van 126 uur, is uitgerust met 6 LED lampen van 240 W die het brandstofverbruik beperken en op die manier tot een grotere energiebesparing leiden. De hydraulische mast draait over 360° en haalt een hoogte van 9 m in minder dan 25 sec.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.