NEWS

22 mei 2016

HIMOINSA, kracht met LPG

Klik op de foto's om ze te vergroten

De HRPG 60 T5 generator op gas met LPG reservoir biedt een continu vermogen van 60 kVA. Dit HIMOINSA model is geschikt voor verhuur en voorziet, indien nodig, LPG opslag voor een autonomie van 24 uur zonder herbevoorrading. Het is bovendien mogelijk een extern reservoir aan te sluiten om de autonomie te vergroten. De ingebouwde reservoirs zijn gehomologeerd voor LPG en kunnen aan de LPG pomp van een benzinestation gevuld worden. Dit is dus een veelzijdig apparaat voor de verhuurmarkt. De generator fungeert ook op aardgas door een eenvoudige draai aan de schakelaar. Er zijn drie voedingen mogelijk: ingebouwd reservoir, externe voeding met LPG of aardgas. Dit model kan met dubbele frequentie geleverd worden om te werken bij 50 en 60 Hz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.