NEWS

25 oktober 2016

Check & Go voor de handen

Uit een onderzoek van de handschoenenafdeling van HONEYWELL is gebleken dat arbeiders snijbestendige handschoenen vaak als te zwaar en onaangenaam om dragen ervaren.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Dankzij de uitstekende resultaten die Honeywell boekt in de snijbestendige technologie in combinatie met de vernieuwende Spectra® zwarte vezel, kan men nu de arbeiders uit de industriële sector de bescherming, het comfort en de duurzaamheid aanbieden die zij nodig hebben voor werken in moeilijke omstandigheden. HONEYWELL (NYSE: HON) kondigde de lancering aan van een nieuw gamma beschermende handschoenen die bijzonder stevig en tevens licht zijn, en bestemd zijn voor arbeiders in onderhoud, logistiek, openbare diensten en recycling. Deze nieuwe Check & Go Vertigo handschoenen combineren een zeer sterke polyethyleen vezel met een cijfersysteem dat het snijbeschermingsniveau duidelijk weergeeft voor een grote efficiëntie inzake veiligheid, comfort en duurzaamheid.

De nieuwe Check & Go Vertigo handschoenen zijn versterkt met de vernieuwende Spectra® vezel van Honeywell. Het betreft één van de stevigste en lichtste kunststofvezels ter wereld die vaak wordt gebruikt in stevige vislijnen en kogelwerende vesten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.