NEWS

2 december 2016

JLG EMEA: de onderdelendistributie verlaat België

JLG, constructeur van werkplatformen voor werken in de hoogte en hoogwerkers, kondigt de ondertekening aan van een strategisch samenwerkingsverband met het logistieke bedrijf BROEKMAN LOGISTICS, voor het beheer van de distributie van de JLG onderdelen in de EMEA zone, vanaf 2017.

Klik op de foto's om ze te vergroten

BROEKMAN LOGISTICS zal het distributiecentrum van JLG in Born (Nederlands Limburg) uitbaten. Ten gevolge van die samenwerking sluit het JLG onderdelendistributiecentrum in het Belgische Maasmechelen definitief zijn deuren op 31 december 2016. Tijdens de verhuis zal de onderdelenlevering onderbroken zijn van 22 december 2016 tot 5 januari 2017.

Deze beslissing heeft geen invloed op de activiteiten van TVH Parts dat de JLG klanten blijft bedienen vanuit zijn eigen onderdelenvoorraad, en dat met de gebruikelijke leveringstermijnen. TVH Equipment — ex-Gunco — blijft verdeler van de JLG hoogwerkers en platformen in België.

JLG heeft de afgelopen zes maanden zijn strategie en onderdelendistributienetwerk grondig geëvalueerd. Vandaar de wijzigingen die aan het bestaande onderdelendistributiemodel worden aangebracht, teneinde de toekomstige groei van het bedrijf veilig te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.