NEWS

24 januari 2017

Joachim Van de PERRE stijgt in rang bij BROKK

Voor 2015 stond Joachim VAN DE PERRE reeds in voor de verkoop van de BROKK slooprobots bij Atlas Copco dat toen de officiële verdeler van die machines was. Nu BROKK vanuit Frankrijk zelf zijn distributie in handen neemt, verhuist Joachim mee.

Klik op de foto's om ze te vergroten

De Zweedse constructeur wil zijn aandacht toespitsen op de ontwikkeling van zijn robots en draagt voortaan zelf zorg voor de distributie van zijn machines. ADAMAS, verdeler voor Nederland, en BROKK beslisten dus in onderlinge overeenstemming om hun samenwerking die dateert van 2009 stop te zetten.

De samenwerking met ADAMAS was uitstekend, maar het is tijd voor elk van ons om de volgende stap te zetten en de markt verder te ontwikkelen. Strategisch is dit een belangrijke investering voor ons”, verklaart Martin KRUPICKA, CEO van de groep BROKK.

Vanaf 1 januari 2017 bestaat de eerste opdracht van Joachim Van de PERRE die de titel van Sales Manager Brokk BeNeLux draagt, erin alle eigenaars, gebruikers en potentiële klanten te contacteren om hen op de voordelen van de robots te wijzen en op hetgeen ze voor de ondernemingen kunnen betekenen bij complexe en gevaarlijke afbraakwerken. Een omvangrijke taak, want de eerste robot werd reeds in 1996 in Nederland geleverd. We wensen hem alle succes toe.

De dienst na verkoop van BROKK BeNeLux staat reeds paraat.

BROKK biedt de grootste keuze aan robots op de markt, met 9 basismachines, waaronder één op diesel (de kleinste ter wereld), die in 15 verschillende modellen zijn afgeleid. Hun verticale reikwijdte varieert van 3.100 tot 10.700 mm en hun horizontale reikwijdte van 2.500 tot 9.600 mm. Alle machines kunnen aangekocht of gehuurd worden, uitgerust met hamers of scharen van DARDA, een Duitse dochter van de groep BROKK, en ander toebehoren.

BROKK – Vier mannen voor een robot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.