NEWS

2 maart 2017

LIEBHERR: brandstof besparen in alle transparantie

Ter gelegenheid van de meest recente update van zijn LIDAT calculator die sinds kort gegevens vrijgeeft omtrent het verbruik van zijn XPOWER L550 tot L586 wielladers, gaat LIEBHERR voor volledige transparantie wat het brandstofverbruik van zijn verschillende grondverzetmachines betreft.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Veel constructeurs kondigen bij elke voorstelling van een nieuw model wezenlijke brandstofbesparingen aan. Zo te horen, kan het bijna niet anders of we zitten binnenkort op nul! De informatie wordt louter virtueel. Wie kan immers zeggen wat een brandstofbesparing van 10% betekent?

Vanuit zijn Germaanse logica, bewijst LIEBHERR op feitelijke wijze de energie-efficiëntie van zijn machines. Zijn informatie is reëel en concreet! De constructeur windt er geen doekjes om. Hij publiceert “live” het gemiddelde uurverbruik van al zijn machinemodellen. Met een continu update van de via LIDAT vergaarde informatie worden “big data” gecompileerd, wat leidt tot het gemiddelde verbruik van elk machinemodel. Zo toont LIEBHERR in detail de uitstekende energie-efficiëntie van zijn XPower wielladers aan. Van de L 550 XPower® tot de L 586 XPower® verbruiken de zes modellen gemiddeld 30% minder brandstof dan vergelijkbare wielladers. Het voorbeeld van de L 566 XPower® bewijst dat met 180.000 werkuren voor alle actieve L 566 XPower® wielladers, het gemiddelde verbruik nauwelijks 11,5 liter diesel bedraagt per werkuur.

Doe zelf de test…

De LIEBHERR calculator voor de berekening van de brandstofbesparing van grondverzetmachines die gratis beschikbaar is op internet, is een app die toelaat het besparingspotentieel van een LIEBHERR machine snel en eenvoudig te visualiseren, ten opzichte van een vergelijkbare machine. Doe zelf de test. Via deze link kunt u uw actuele verbruik vergelijken met dat van de LIEBHERR machines: http://m.efficiencyplus.liebherr.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.