NEWS

23 juni 2017

DDR Expo: MATERMACO showt VTN hulpstukken

MATERMACO verdeelt een mooi gamma accessoires voor graafmachines, bestemd voor sloop en recycling. Op 14 en 16 juni heeft MATERMACO tijdens de DDR Expo — Demolition, Decontamination & Recycling — in het Brusselse Tour & Taxis, de hulpstukkenlijn van VTN voorgesteld.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Deze Italiaanse constructeur uit Vicenza, tussen Verona en Venetië, ontwikkelt sedert 1973 innovatieve producten in het segment van de accessoires en hulpstukken voor graafmachines voor sloop, recycling, grondverzet, steengroeven en mijnen.

De stevige knowhow van VTN Europe gaat van ontwerp tot eindkwaliteitscontrole. Tijdens de ontwerp- en productiefase wordt elk idee uitgewerkt met functionele details die het product nuttig en uniek maken, volgens de Italiaanse stijl die prat gaat op een lange traditie ter zake. Het productgamma voor sloop bestrijkt zowel primaire als secundaire en selectieve afbraaktoepassingen.

De ontwikkeling van hun werktuigen steunt op het gebruik van materialen van superieure kwaliteit (HARDOX), snelle werkcycli, hydraulische rotatie, onderlinge verwisselbaarheid van de tanden, messen en beschermingen, onderhoudsgemak en duurzaamheid van de werktuigen. Eén van de sterke punten van VTN Europe is wellicht zijn brede aanbod aan specifieke producten voor elke toepassing. Ter gelegenheid van deze beurs hebben verkoopdirecteur Michel DEHEZ en het VTN team een toekomstige klant ook een gloednieuw crusherconcept voorgesteld. We bespreken dit gepatenteerde concept binnenkort uitvoeriger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.