NEWS

3 september 2017

MATEXPO –Premières: ATLAS COPCO overtreft zichzelf!

ATLAS COPCO stelt dit jaar een hele reeks nieuwe producten in primeur voor.

Klik op de foto's om ze te vergroten

In de categorie van de lichtmasten is er de HiLight P2+ , een uniek concept dat in Europese primeur wordt getoond en zorgt voor een lichtbedekking van 360 graden op een oppervlak van 5000 m2, met een gemiddelde van 20 lux gedurende 30000 uren, heel wat meer dus dan de traditionele bol.

Bij de mobiele compressoren bemerken we drie Europese primeurs, met de XATS 900E, een elektrische ‘zero emission’ compressor die tot 25 m3/min. perslucht levert tussen 7 & 10 bar. Maar daarnaast is er ook de XATS-138 getrokken compressor met een capaciteit van 5,5 tot 7 m3 bij een werkdruk van 7,3 tot 10 bar. En de nieuwe serie 8-U kleine, getrokken compressoren.

In het domein van de pompen die voor het eerst in Europa getoond worden, wijzen we op de WEDA+, een elektrische dompelpomp met grote capaciteit (67 tot 161 m3/u), evenals de PTS 100 CN 2-cilinder groep. Het klassieke gamma van ATLAS COPCO zal zoals gewoonlijk bestaan uit de R-TEX en COBRA Pro-i breekhamers, evenals de QAS, QES en QEP stroomaggregaten en het gamma sloopwerktuigen op dragers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.