NEWS

3 september 2017

MATEXPO PREMIERES: BIA stelt de KOMATSU PC55MR-5 minigraafmachine voor

BIA zal sterk aanwezig zijn op Matexpo in een stand van 1200 m2, met elf KOMATSU machines, waaronder drie “premières”.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Daarbij komen nog een METSO ST2.4 mobiele zeefinstallatie, een METSO M&J PreShred 1000, TECNOGEN stroomaggregaten, een TecnoGen 48 V DC lichtmast en HATZ motoren.

Van KOMATSU toont BIA de nieuwe PC210LCi-11 graafmachine met het exclusieve, intelligente besturingssysteem en Auto Tilt kantelbak die de bakhoek onmiddellijk semiautomatisch afstemt op de te bewerken oppervlakte. En ook de nieuwe D51EXi/PXi -24 bulldozer in de categorie van 13,8 tot 14,26 ton zal voor het eerst op MATEXPO te zien zijn. De “intelligente” machine is voorzien van sensoren in de bladcilinders en een GNSS antenne. Een andere primeur is de nieuwe PC55MR-5 minigraafmachine met korte zwenkstraal en giekverstelling die standaard uitgerust is met het KOMTRAX 5 satellietvolgsysteem dat we normaal op de midigravers terugvinden. Andere machines zoals graafmachines op banden, wielladers of dumpers maken het rijtje compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.