NEWS

4 september 2017

MATEXPO PREMIERES: TERRA SELECT T70 TROMMELZEEF BIJ MARCOM-VANBEMEL

De verdeler die tot de VANLAERE groep behoort, werd dit jaar invoerder van TEREX EVOQUIP, een afdeling van de groep TEREX die zeef- en breekinstallaties vervaardigt.
Maar voor deze 37ste editie van MATEXPO richt de verdeler zijn aandacht op de kleine en middelgrote bouwondernemingen.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Met de EVOQUIP zeefmachines, van de HARRIER 220 van 3 ton tot het Colt 800 model van 17 ton, en de beroemde TEREX FINLAY 883+ waarvan reeds meer dan 300 machines actief zijn in België, kan MARCOM aan elke vraag voldoen.

De twee primeurs in de stand zijn echter de TERRA SELECT T70, de eerste getrokken trommelzeef ter wereld, en de TERRA SELECT WINDSHIFTER W80, een zeefmachine waarvan reeds drie exemplaren verkocht werden sedert haar lancering begin dit jaar. Bezoekers kunnen er in de stand ook een mobiele JENZ CHIPPER testen. Een ander bijzonder systeem bestemd voor recycling is een flotatietank voor de afscheiding van zware en lichte fracties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.