NEWS

4 september 2017

MATEXPO PREMIERES : een GIPO R131DR breekinstallatie bij GM RECYCLING

Zijn doorgedreven kennis inzake breek- en zeeftechnieken stelt bedrijfsleider Freddy GILLIS in staat om met vaak opmerkelijke en zelfs indrukwekkende machines voor de dag te komen, zoals de GIPO R131DR.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Dit is een op maat gemaakte breekinstallatie met luchtafscheider, twee onafhankelijke zeefdekken, een met ballast versterkte rotor en drie zeven met magneet (TOP MAGNET) vooraan die kan worden afgenomen voor bevestiging achteraan. De efficiëntie van deze installatie garandeert lagere transportkosten en dus lagere kosten per ton.

Een andere opmerkelijke machine is de MAXIMUS 620, een mobiele scalpeerzeef van grote capaciteit met laadtrechter van 10m3. De machine van 44 ton wordt aangedreven door een CAT C6.6 dieselmotor van 168 kW.

Het bedrijf stelt eveneens een ZEMMLER dubbele trommelzeef voor (met binnentrommel van HARDOX) die het voordeel biedt dat ze drie verschillende korrelgroottes voortbrengt en weinig onderhoud vergt. Voor bezoekers uit de groene sector staat een WILLIBALD EP5500 uit de nieuwe serie snelle shredders voor houtrecycling paraat. Deze machine is voorzien van een gepatenteerde trechter en uitgaande transportband op rupsen. De AIRVAC, tot slot, is geschikt voor alle machines, om onzuiverheden te verwijderen door aanzuiging en het creëren van een depressie in plaats van het traditionele blazen. Het GM Recycling team is overigens 24/7 beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.