NEWS

8 november 2017

HIMOINSA, een nieuw “Silent” gamma voor de verhuursector

Het engineeringteam van HIMOINSA heeft onlangs significante verbeteringen aangebracht met de bedoeling het ideale stroomaggregaat te creëren voor de verhuursector, voor events en voor werken in stadszones waar de opgelegde geluidsbeperkingen erg streng zijn.

Klik op de foto's om ze te vergroten

La nouvelle gamme “The Silent Plus Range”, réduit considérablement le bruit sans pour autant diminuer les performances des machines. L’offre comprend des groupes électrogènes équipés de moteurs YANMAR, FPT-

Het nieuwe “The Silent Plus Range” gamma vermindert het lawaai aanzienlijk, zonder afbreuk te doen aan de machineprestaties. Het aanbod omvat stroomaggregaten met YANMAR, FPT-IVECO en SCANIA motoren met een vermogen van 20 tot 500 kVA. Ze garanderen een geluidsniveau van zo’n 60 dB.

Daartoe past HIMOINSA een complexer luchtinlaat- en luchtuitlaatsysteem toe en voegt hij 2 uitlaatdempers toe. Er wordt gebruik gemaakt van rotswol, een hoogwaardig materiaal met een dikte van 100 mm, als geluidswerend scherm en het motor/alternator geheel steunt op speciaal vervaardigde silentblocs.

De eenheid is voorzien van een waterdichte kap met hoge mechanische weerstand en grote deuren met sloten van roestvrij staal voor een groter onderhoudsgemak. Bovendien kunnen de nieuwe stroomaggregaten worden uitgerust met een tank van 1.660 liter die, in combinatie met het lage verbruik van de Common Rail motor, een ononderbroken productie gedurende 4 werkdagen of 30 uur zonder bijvullen mogelijk maakt.

De nieuwe, optionele POWERLOCK connectoren laten toe 100% van het totale vermogen te benutten met een snelle, gemakkelijke en betrouwbare aansluiting. Elke fase wordt aangeduid met een verschillend kleur, de aansluiting verloopt dus heel vlot door gewoon in te pluggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.