NEWS

28 februari 2018

VANGAEVER krijgt AWARD als beste BOBCAT verdeler

In Dobříš, (Tsjechië) werd met veel feestgedruis de 60ste verjaardag van BOBCAT en 40 jaar productie van de DOOSAN graafmachines gevierd. Tijdens de 9de editie van de Demodagen werden niet alleen die gebeurtenissen in de kijker geplaatst, maar was er ook flink wat aandacht voor de Belgische firma VANGAEVER die het merk BOBCAT verdeelt in Vlaanderen.

Klik op de foto's om ze te vergroten

In februari hebben meerdere honderden deelnemers, klanten en verdelers uit meer dan 30 landen, evenals enkele journalisten, ter gelegenheid van de Demodagen deelgenomen aan de festiviteiten. De Demodagen oogsten heel wat succes, het is een unieke gelegenheid voor de deelnemers om de meest recente DOOSAN en BOBCAT producten uit te proberen in reële werkomstandigheden. Dat gebeurt op de Campus van de constructeur in Dobříš, op een kleine 50 km van Praag. De vestiging omvat het innovatiecentrum en het opleidingscentrum, en biedt de gelegenheid om de fabriek te bezoeken waar meer dan 80% van de compacte DOOSAN BOBCAT machines vervaardigd worden die bestemd zijn voor de markten uit de EMEA regio. De vestiging in Dobříš is de ideale plek waar klanten met productspecialisten en machinisten van DOOSAN BOBCAT over de machines en producten kunnen praten die het meest geschikt zijn voor hun toepassingen.

Het is tevens de gelegenheid voor de constructeur om zijn beste verdelers te belonen. Dit jaar werd VANGAEVER uit Waregem als voorbeeld naar voor geschoven, om aan te tonen dat het verkoopvolume niet proportioneel is aan de grootte van het land. VANGAEVER heeft 175 machines verkocht in 2017 en samen met zijn vestigingen in Lummen en St-Pieters-Leeuw immers meer dan 200. Dit is een record dat beslist een Award verdiende. Hij werd officieel overhandigd vóór de grote show die daarna van start ging. Circus is een nationale traditie in Tsjechië en het demonstratieteam stelde er een nieuwe choreografie voor die van elke show een uniek spektakel maakt. Met een echt orkest, artiesten, gekleurde lasers, rookontwikkelaars en vuurwerk werd het event op passende wijze gevierd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.