NEWS

5 juni 2018

PORTAFILL BREKERS EN ZEVEN VOORTAAN BIJ BIA

BIA wordt de officiële vertegenwoordiger van het merk PORTAFILL in België, Nederland en Luxemburg. Zijn technische en logistieke vestigingen in elk van de regio’s van deze klantzones en zijn voorraad originele onderdelen stellen de mobiele techniekers van BIA in staat om de service van het Ierse merk te verzorgen.

Klik op de foto's om ze te vergroten

De Ierse constructeur ontwikkelt en vervaardigt sedert meer dan 20 jaar in zijn fabrieken in Dungannon, in het graafschap Tyrone, een serie machines die bestemd zijn voor de productie van granulaten zoals compacte kaakbrekers, slagbrekers, scalpeerzeven, afwerkingszeven, wasstations, trommels en transportbanden die wereldwijd verdeeld worden. PORTAFILL gaat de weg op van compacte uitrustingen die gemakkelijk vervoerd kunnen worden (ze passen allemaal in een container van 40 voet) en gekenmerkt worden door een snelle installatie en een groot gebruiksgemak, zonder afbreuk te doen aan de productiecapaciteit. Hun onderdelen zijn voorzien op minimale stilstandtijden en een maximale productiviteit.

BIA behoudt uiteraard het METSO brekergamma en meent dat de PORTAFILL producten dit aanbod uitstekend aanvullen. Bij de ondertekening van het exclusieve invoercontract verklaarde Gregory DE JACQUIER, General Manager BIA Benelux: “Wij zijn zeer blij en bijzonder gemotiveerd door deze nieuwe samenwerking met de firma PORTAFILL, omdat ze producten aanbiedt met sterke differentiatiepunten inzake concept, rendement en flexibiliteit. Het PORTAFILL gamma is een perfecte aanvulling op het reeds bestaande assortiment (METSO) en stelt ons in staat om onze positie als specialist en “one-stop shop” te versterken voor alle breek- en zeeftoepassingen in bouw, recycling en steengroeven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.