NEWS

4 september 2018

NIET TE MISSEN, TEREX FINLAY 883+ Triple Shaft OP DEMODAYS.

MARCOM RECYCLING, de dochter van VAN LAECKE Group stelt een Belgische primeur voor, namelijk het prototype van de nieuwe zeef.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Deze machine wordt beschreven in ons dossier Equipment & Road Construcion n°337, gewijd aan zeefmachines en werkt volgens het principe van de ellipsvormige trilling die wordt verkregen door 3 excenterassen in plaats van 2 op de 883+, de best verkopende machine sedert jaren in de Benelux.

De SODEWA site is eens te meer perfect geschikt om de agressiviteit en efficiëntie van dit trilmechanisme, dat voor het eerst op een mobiele zeef geïnstalleerd is, naar waarde te schatten. De bezoeker kan zelf nagaan dat niet langer sprake is van materialen die verstoppen of vastkleven. De productie van deze nieuwe machine vangt aan in september. Ze zal vanaf eind dit jaar leverbaar zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.