NEWS

5 september 2018

BIA zal 7 machines op DEMODAYS van 8-9 september voorstellen.

Deze distributeur zal sterk aanwezig zijn met machinedemonstraties in reële omstandigheden. Hij toont er onder meer hydraulische graafmachines en breek/zeef installaties. BIA zal er niet minder dan 7 machines voorstellen.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Waaronder twee intelligente KOMATSU machines: de PC210LCi-11 graafmachine op rupsen en de D61PXi-24 bulldozer. Naast een hybride graafmachine van de laatste generatie, de KOMATSU HB365LC-3 van 36 ton. Haar hybride systeem functioneert op basis van de energierecuperatie van de roterende bovenbouw. Die energie wordt opgeslagen in een supercondensator die op vraag een extra vermogen van 60 kW / 82 pk kan afgeven aan de elektrische motor.

Verder is er een PW148-11 graafmachine in de categorie van 14-17 ton te zien, maar ook de nieuwe PC80MR-5 van 8 ton met korte draaicirkel en giekverstelling. De machine die kan worden getest, is standaard voorzien van 6 werkmodes, wat weinig voorkomt in deze categorie. Tot slot onthult BIA er de PORTAFILL 5000 CT zeef van 13 ton die eerder al een succes was op de TKD. De zeefbunker met een inhoud van 4 m3 is verbonden met een 2-deks zeef voor 3 producten. Tijdens de Demo Days zal de zeefmachine bevoorraad worden door de KOMATSU WA480-8 wiellader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.