NEWS

17 september 2018

HIMOINSA en VANDAELE MACHINERY werken reeds 25 jaar samen!

Het avontuur is in 1992 begonnen. Robert VANDAELE (81 jaar) vertelt: “Ik had een droom, ik wou stroomaggregaten verkopen, vooral aan landbouwers die op zoek waren naar een noodaggregaat om stroompannes op te vangen in hun stallen”. Enkele maanden later worden de eerste contacten gelegd met HIMOINSA en, zo vervolgt hij: “Het feit dat VANDAELE en HIMOINSA familiebedrijven zijn, met kleine structuren bij aanvang, is onze samenwerking ten goede gekomen”.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Die 25 jaar van partnership wordt bijzonder geapprecieerd door de Executive Director van HIMOINSA, Lydia GRACIA. Ze onderstreept het werk dat het team van VANDAELE sedert de beginjaren verzet heeft en geeft aan dat het om één van de oudste HIMOINSA verdelers in Europa gaat. Al die jaren is de groei en ontwikkeling overigens in stijgende lijn gegaan. De doelstelling blijft dezelfde voor Carl VANDAELE, Managing Director van VANDAELE MACHINERY: “stroomaggregaten van uitstekende kwaliteit verkopen en een hoogwaardige service verlenen”. Hij spreekt vanuit het hart en vertelt iedereen die het horen wil dat elektriciteit de energie van de toekomst is en dat de stroomaggregatenafdeling VD POWER een mooie toekomst wacht.

Het event heeft talrijke klanten van VD Power bijeengebracht die enkele tentoongestelde modellen, zoals de HRFW 100 T5 S+ uit het Silent Plus gamma met beperkt geluidsniveau, konden bezichtigen, evenals de nieuwe LED lichtmasten.

VD Power is een welvarende afdeling geworden, met een professioneel team, zoals An en Stefaan die respectievelijk mobiele aggregaten en noodstroomaggregaten verkopen. De service wordt verzorgd door een dienst-na-verkoopverantwoordelijke en een onderdelenspecialist. 7 techniekers en vier servicevoertuigen staan in voor installatie en onderhoud van de 5.434 HIMOINSA stroomaggregaten die sedert 1993 geleverd werden.

HIMOINSA werkt aan een nieuw gamma stroomaggregaten met Stage V motoren. De nieuwe modellen zullen in 2019 op de markt komen en krijgen nieuwe omkasting voor de nabehandelingsuitrusting, evenals nieuwe elektrische installaties en verbeterde bedieningseenheden die met de nieuwe elektrische motorbediening (ECU) kunnen werken.

HIMOINSA biedt ook een compleet gamma stroomaggregaten op gas aan, waaronder een lichtmast met LPG-opslag voor een minimale autonomie van 24 tot 45 uur zonder bevoorrading.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.