NEWS

9 oktober 2018

Nieuw BOBCAT onderdelendistributiecentrum

BOBCAT kondigt de opening aan van een nieuw onderdelendistributiecentrum voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) in het Duitse Halle. Het nieuwe centrum van DOOSAN BOBCAT dat vlakbij de luchthaven van Leipzig ligt, heeft een oppervlakte van 43.000 m2 en bestrijkt het equivalent van 14 voetbalvelden.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Het nieuwe distributiecentrum dankt zijn ontstaan aan een miljoeneninvestering en nieuwe opslagtechnologieën. Het zal instaan voor de snelle verzending van onderdelen en andere componenten aan alle concessiehouders en klanten uit de EMEA-zone. Het aantal BOBCAT dealers en klanten is, net als hun behoeften en verwachtingen, heel snel gestegen in de loop der jaren. Voor het ogenblik telt BOBCAT ongeveer 180 dealers in 75 EMEA landen. Door te investeren in een nieuw, ultramodern distributiecentrum zorgt de constructeur ervoor dat hij zijn dealers en klanten heel snel kan bedienen.

Er zijn meer dan 150.000 referenties in voorraad. Deze onderdelen en componenten worden geleverd door de BOBCAT fabrieken (in de Verenigde Staten en Europa) en erkende leveranciers overal ter wereld. BOBCAT levert rechtstreeks aan zijn dealers en klanten uit de EMEA zone, daarbij geholpen door de uitstekende internationale verbindingen van de luchthaven van Leipzig, de onmiddellijke nabijheid van het grootste logistieke centrum van DHL en een autowegknooppunt voor de deur.

De dealers hebben de meeste onderdelen die ze nodig hebben in voorraad. Maar het kan gebeuren dat 2 of 3 klanten dezelfde avond vragen om hun machine de volgende dag te reviseren. “Geen nood, de werkplaats kan de onderdelen onmiddellijk bestellen in Halle, voor verzending tijdens de nacht en levering de volgende ochtend, zodat het werk normaal kan verlopen”, verklaart één van hen. “Door de levertijd voor de onderdelen die we nu binnen de 24 uur leveren in te korten, kunnen we voldoen aan de steeds dwingendere behoeften van onze klanten”, voegt een andere er aan toe.

Het serviceteam van BOBCAT is zich goed bewust van het feit dat de loyaliteit van een stabiel klantenbestand staat of valt met een grote reactiviteit en sterke aanwezigheid, wat de ondersteuning van de dealers aangaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.