NEWS

25 februari 2019

HARTL lanceert nieuwe generatie BUCKET CRUSHER “R” serie

Deze nieuwe generatie zal het verschil maken in de categorie van de breekbakken met haar nieuwe belangrijke “REVERSE CRUSHING” functie. De constructeur zorgt tevens voor een upgrade met een sterker en groter design en maakt er een HD (Heavy Duty) versie van.

Klik op de foto's om ze te vergroten

CEO Dominik HARTL verklaart trots dat “de nieuwe “R” generatie standaard in een zeer sterke (HD) versie gebouwd is en bedoeld is voor de hardste en moeilijkste breektoepassingen in de granulatenindustrie, de mijnen en de recyclingsector. De combinatie van de nieuwe inversiefunctie en het unieke ontwerp van de opwaarts bewegende kaakbreker biedt onze klanten het hoogste productiepeil tegen de laagste slijtagekosten, en een uniek eindgranulaat in kubusvorm”.

Deze nieuwe generatie breekbakken is voorzien van een speciaal hydraulisch systeem – met unieke breekfunctie in omgekeerde richting! De nieuwe ontwikkeling stelt de operator in staat de breker in omgekeerde richting te laten werken en blokkeringen in de breekkamer makkelijk en snel op te lossen. Dit systeem garandeert een aanzienlijk hogere en constante productie, evenals een efficiëntere en praktischere werking.

Alle HARTL breekbakken worden van HARDOX vervaardigd en gaan vergezeld van een gietijzeren kaakkit en XX Large kaakplaten, een centraal smeer- en stofbestrijdingssysteem, en SAE hydraulische aansluitingen met dubbel veermechanisme. Optioneel kan de bak met tanden worden uitgerust, een magneetafscheider, een multi-adapterplaat, een snelkoppeling en breekcontrole.

Naast de breekbakken biedt HARTL ook een compleet gamma zeefbakken aan. De HBS zeven bezitten een zeer breed zeefoppervlak en een trommel van groot volume.

Deze recyclingbakken en de nieuwe DRUM CUTTERS en GRAPPLES zullen op BAUMA, hal B2, stand 226, te zien zijn in München.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.