NEWS

15 maart 2019

De eerste SY155W graafmachine op banden van SANY in Europa

Sedert zijn eerste verschijning op BAUMA 2016 heeft SANY Baumaschinen zijn eigen plaats veroverd in de Europese bouwwereld met succesvolle, betrouwbare producten die hun kunnen reeds bewezen hebben. Het partnership met vermaarde leveranciers als CUMMINS en ISUZU voor de motoren, KAWASAKI en BOSCH REXROTH voor de hydraulische onderdelen enz. heeft een positieve weerslag op het merk SANY.

Klik op de foto's om ze te vergroten

De Chinese constructeur stelt bij zijn tweede deelname aan BAUMA drie nieuwe modellen van hydraulische graafmachines op rupsen, op banden en voor slooptoepassingen voor, plus het MX18 prototype van een toekomstige compacte graafmachine op banden van 8 ton.

De nieuwe SY155W graafmachine op banden van 13,7 ton wordt de eerste graafmachine op banden die SANY op de Europese markt lanceert. Ze wordt aangedreven door een CUMMINS QSB6.7 motor van 122 kW met ZF transmissie. Ze is uitgerust met het hydraulisch systeem van BOSCH REXROTH dat onder meer haar verstelbare giek aandrijft. Volgens de constructeur zal dit model op alle veeleisende markt kunnen concurreren.

De nieuwe SY155U rupsgraafmachine met compacte draaicirkel behoort de populaire categorie van 14 ton. Ze wordt aangedreven door een ISUZU motor en werkt met een hydraulisch systeem van KAWASAKI. Deze machine wordt standaard met meerdere opties voorgesteld, zoals 2x proportionele dubbele functies, snelkoppelingen en andere. Dit belooft eveneens een sterk concurrerend product te worden dat het goed zal doen op een veeleisende markt.

De SY500 HRD demonstratiegraafmachine, een ander nieuw model van SANY, is uitgerust met de nieuwe CUMMINS QSG12 motor. Het voorgaande model met een giek van 28 m bleek reeds een zeer betrouwbare en krachtige machine in heel wat toepassingen..

SANY zal eveneens de SY80U rupsgraafmachine voorstellen die eind 2019 op de markt zal verschijnen. Ze wordt uitgerust met een YANMAR motor die voldoet aan de meest recente emissienormen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.