RentMAT

27 maart 2019

TVH Equipment neemt PADIX over

TVH Equipment heeft vanaf 1 maart de handelsactiviteiten van het Diksmuidse bedrijf PADIX overgenomen. PADIX, opgericht in 1999, verhuurt hoogwerkers en heeft een vloot van 90 machines.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Voor TVH Equipment wordt dit een nieuwe vestiging, naast de bestaande locaties in Waregem, Antwerpen, Londerzeel, Maaseik, Sint-Niklaas en Nijvel. TVH Equipment, met hoofdzetel in Waregem, verhuurt niet enkel hoogwerkers, maar ook onder meer schaarliften, verreikers en heftrucks. Daarnaast verkoopt het bedrijf ook nieuwe en tweedehandsmachines en heeft het een Service afdeling die instaat voor onderhoud en herstelling.

Voor de klanten van PADIX wijzigt er niets, zij kunnen verder terecht bij hun vertrouwde contactpersonen. Uiteraard zullen zij nu wel kunnen genieten van een uitgebreider aanbod aan verhuurmachines. In de verhuurvloot van TVH Equipment zitten maar liefst 5000 machines, waaronder 3300 hoogwerkers.

MATECO Holding nv, het overkoepelende bedrijf boven TVH Equipment, heeft ook eind vorig jaar al bedrijven in Spanje en Duitsland overgenomen. Nu komt er dus ook een extra investering in België, om ook hier de spreiding van de verhuurlocaties te optimaliseren. « We willen graag zo dicht mogelijk bij onze klanten staan, vandaar de keuze om met lokale depots te werken. Met de overname van PADIX, kunnen we nu ook onze klanten in de kustregio beter bedienen », aldus Kristof COUDENYS, Managing Director van TVH Equipment.

TVH Equipment bestaat uit 3 activiteiten: verkoop, verhuur en service. De verkoopafdeling handelt in nieuwe en tweedehandse heftrucks en hoogwerkers. De verhuurafdeling verhuurt heftrucks en hoogwerkers op korte en lange termijn. De service divisie staat in voor onderhoud en herstelling. Daarnaast heeft TVH ook een opleidingscentrum « TVH Academy » voor bestuurderstrainingen en technische opleidingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.