NEWS

26 september 2019

DE RYCKE VEHUUR VOEGT 21 HYUNDAI MACHINES AAN ZIJN VLOOT TOE

De overeenkomst werd gesloten met HMB, de Belgische dealer voor de bouwmachines van HYUNDAI Construction Equipment Europe (HCEE), onder leiding van Nico DE SMIT, vertegenwoordiger bij HMB, en Peter DE RYCKE, stichter en voorzitter van DE RYCKE VERHUUR. De verhuurfirma kondigde op MATEXPO ook aan dat ze binnenkort 2 nieuwe vestigingen zal openen, voor een bredere bestrijking van het Belgische grondgebied.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Het in 2000 opgerichte DE RYCKE VERHUUR behoort nu tot de grote Belgische machineverhuurders. Het bedrijf kent een sterke groei en zal binnenkort over 5 vestigingen beschikken, dankzij een nieuwe eenheid in Tessenderlo die eind dit jaar operationeel zal zijn, en een andere in Tubeke waarvan de opening iets later gepland is en die het Waalse Gewest moet bestrijken.

De vloot is in vijf jaar tijd verdubbeld, van 1.500 tot om en bij de 3.000 machines. De deal van circa 2 miljoen euro betreft 21 machines, waaronder 5 graafmachines van 23,5 ton (HX235LCR), 5 graafmachines van 22 ton (HX220L), 2 graafmachines van 38 ton (HX380L), 2 graafmachines op banden van 5,5 ton (HW55-9A), 5 wielladers (HSL650-7A) en 2 graafmachines op banden van 14 ton elk (HW140).

Het is een feit dat het merk HYUNDAI CEE, zoals de verhuurder ook vastgesteld heeft, sedert 25 jaar een constante waarde is op de Europese markt. Het concurrentievermogen van de Koreaanse vloot is opgetrokken tot het niveau van de majors uit de sector. De machines zijn betaalbaar en behouden een grote restwaarde na meerdere jaren gebruik.

Het vertrouwen dat in HMB als dealer wordt gesteld, is uiteraard essentieel, en dat in het bijzonder voor zijn betrouwbare service, zijn interessante tarieven en het rechtstreekse online contact met DE RYCKE VERHUUR.

De verhuurder die eerder de voorkeur gaf aan de merken JCB, HITACHI & CAT, vult zijn machinepark nu aan met HYUNDAI. Peter DE RYCKE verklaart die beslissing als volgt: “Het is in feite vrij simpel. Je moet concurrentieel blijven om te slagen, en dat kan op meerdere manieren geïnterpreteerd worden. Wijzelf werken constant aan de vernieuwing van onze vloot. De opdracht die DE RYCKE VERHUUR zichzelf heeft gegeven, is om de beste kwaliteit en service te leveren, tegen de meest concurrentiële prijs. Daarvoor hebben we in HMB een perfecte bondgenoot gevonden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.