RentMAT

30 november 2019

BIG DEAL VAN 29 MILJOEN EURO TUSSEN BOELS RENTAL EN JCB

BOELS RENTAL, één van de Europese leiders die deel uitmaakt van de Wereldtop 5 wat verhuur van machines en gereedschap voor bouw en openbare werken betreft, plaatste voor kort zijn grootste bestelling ooit voor de vernieuwing van zijn vloot met machines die van de meest recente telematicatechnologie voorzien zijn.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Het betreft een bestelling van 26 miljoen £ (29 miljoen €) voor 445 JCB machines, wielladers, mini- en midigraafmachines uitgerust met het LiveLink Telematics bewakingssysteem. De relatie tussen de Nederlandse verhuurder en de Engelse fabrikant is niet nieuw. Deze laatste bestelling brengt het totale aantal JCB machines in de vloot van BOELS RENTAL op meer dan 2.000. De nieuwe machines — een reeks verreikers gaande van de JCB 525-60 tot de 540V180, de minigraafmachines JCB 55Z en 86C en verschillende micrograafmachines — zijn bestemd voor Europese depots in de Benelux, Duitsland, Polen, Slowakije, Oostenrijk en Italië.

Het JCB LiveLink telematicasysteem zal het echte managementinstrument zijn waarmee BOELS RENTAL en zijn klanten alle aspecten van de machineactiviteiten online kunnen controleren. Directe meldingen over geplande onderhoudsbeurten en kritieke waarschuwingen moeten de stilstandtijd van de machines verminderen.

Guy CREMER, director fleet operations bij BOELS RENTAL, zei na afloop van de aankooponderhandelingen: “BOELS RENTAL is uitgegroeid tot één van de grootste verhuurbedrijven van machines in Europa. In de loop der jaren heeft JCB blijk gegeven van een brede kennis van ons bedrijf en heeft het een reeks geavanceerde producten voor de verhuursector ontwikkeld. Onze klanten waarderen de JCB machines voor hun betrouwbaarheid en innovatie, en ik ben ervan overtuigd dat de toepassing van LiveLink telematica een extra toegevoegde waarde zal opleveren.” Yvette HENSHALL-BELL, managing director bij JCB Group, besluit: “Wij zijn verheugd deze grote bestelling te ontvangen van één van de grootste verhuurbedrijven van machines in Europa. Wij hechten veel belang aan het opbouwen van sterke en duurzame relaties en het begrijpen van de behoeften van onze klanten. BOELS RENTAL is een goed voorbeeld van de kwaliteit van de relatie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.